trgovinadanija.si

DANIJA


TRGOVINA

Brezplačna dostava pri naročilu nad 20.00 €DANIJA kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. +386 40608548. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Danica Predovnik s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

DANIJA - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Danica Predovnik s.p.

Log 28C
    1430 Hrastnik

Davčna št.: 76108694
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran trgovinadanija.si - DANIJA na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani, in s tem sporočamo drugim, kaj trgovinadanija.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


DANIJA -

trgovinadanija.si

×
d

trgovinadanija.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Preberite si pogoje poslovanja na strani trgovinadanija.si:pogoji poslovanja

Sprejemam